Profil


Kildegaard - Odense Kloakservice tilbyder totalløsninger inden for aut. kloakarbejde med vægt på at cheap fake rolex watches leverer en hurtig og god service kvalitet til fornuftige priser.
Vi er en ung og dynamisk virksomhed der sørger for altid at være opdateret med de nyeste teknikker, materiale viden, således vi i dag og i fremtiden er i stand til at tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver – store som små.
Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber, grundejerforeninger samt private husstande i hele Odense området

Odense Kloakservice er en cheap fake watches mindre virksomhed uden skiftende medarbejdere og tung administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, stor fleksibilitet samt en god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet.
Så uanset om du skal have lavet en enkelt spulling af din kloak eller nyanlæg i forbindelse med nybyggeri  er Odense Kloakservice et godt valg.

Medlem af:

Byg Garanti

Uforpligtende tilbud?